Verhuur Eend Charleston

Een dagje met een Eend toeren in de Cevennen.

 

Huur een echte Eend om de Cevennen te ontdekken

Nieuw op Mas Sivelou, voor het komend seizoen bieden wij onze Eend aan voor de verhuur aan onze gasten. Een perfecte manier om de Cevennen beter te leren kennen met het heerlijk nostalgisch tokkelende motortje van de eend.

We hebben verschillende routes voor u op de kaart uitgezet

Verschillende tochten zijn uitgezet en aangegeven op de kaarten die u meekrijgt, niet op GPS natuurlijk de eend heeft nog geen stopcontact hiervoor, hierop geven we ook de lunchmogelijkheden aan en leuke plekjes voor een picknick.

Op aanvraag een complete picknick set met stoelen en tafel

Op wens bieden wij opvouwbare stoelen, een campingtafel en een koelbox om van een comfortabele picknick te kunnen genieten.

Een ervaring waar u aan tergdenkt

Voor sommigen zal het de herinneringen aan de misschien eerste auto doen herleven voor anderen een compleet nieuwe ervaring met deze minimalistische maar toch zeer comfortabele cabrio.

Een originele 2CV Charleston

Het is een echte 2 CV Charleston helemaal gerestaureerd en rijdt als nieuw, heerlijk dak open en je geniet veel intensiever van de omgeving als in een nieuwe auto waar de airco zoemt. Met zijn 28 PK komt hij toch verbazend goed de berg op, niet echt snel en soms even terug naar de tweede versnelling maar je komt boven.

Location 2CV Charleston

 

Huur een Eend en beleef het aventuur

Huurprijs voor gasten is 75€/dag inclusief verzekering en 200 km, voor belangstellenden van buiten Mas Sivelou bedraagt de huurprijs 120 €/dag.

Natuurlijk geven we eerst een instructie over de speciale eigenschappen van de 2CV zoals het schakelpatroon wat afwijkt van wat men gewend is, de handchoke, dak openen en sluiten etc…

Geef het ons bijtijds door, liefst samen met de boeking van de gite als u de eend wilt huren en welke dag(en).